Tara

Tara je bila najdena konec marca v Tribanu, zavržena, v zelo slabem stanju, shirana, prestrašena in polna klopov. V času do oddaje je bila rehabilitirana in je danes v odlični formi, kljub nekaj težavam z ledvicami, ki jim kljubuje zgolj s spremenjeno – dietno prehrano.

Tara je izredno prijazna in socializirana, mirna, prijetna za sprehode na povodcu. Hitro pridobi zaupanje do ljudi in je rada v družbi. Njeno starost ocenjujemo na 8 let, je srednje rasti, ima dlako črne barve, belo po prsih. Lahko jo obiščete že danes v Obalnem zavetišču, za informacije pa smo na voljo tudi na brezplačni številki 080 88 49, ali na elektronski pošti zavetisce@marjeticakoper.si.

Tara e’ stata trovata a fine marzo a Triban in pessime condizioni, impaurita, stremata e piena di zecche. Ad oggi e’ stata perfettamente riabilitata ed e’ in ottima forma, nonostante dei piccoli problemi ai reni, che si risolvono con una dieta apposita.

Tara e’ particolarmente affettuosa e socievole, calmissima e davvero piacevole da passeggiare, adatta anche a persone anziane o famiglie con bambini. Stimiamo la sua eta’ in 8 anni, e’ di taglia media, ha il pelo nero e bianco sul petto. Potete visitarla presso il Rifugio del Litorale anche oggi e siamo a vostra disposizione per informazioni al numero di pronto intervento +386 31 771 551, o all’indirizzo zavetisce@marjeticakoper.si.