Maff je mlad mešanček večje rasti. S svojimi 40 kilogrami in prekrasnimi, dvobarvnimi učkami, naredi zares poseben prvi vtis. Je ubogljiv na ukaze in to v kar dveh jezikih. Prejšnji lastnik je z njim namreč komuniciral v italijanščini, mi pa ga počasi privajamo na slovenske izraze. Je zares velik in močan psiček, zato potrebuje izkušenega lastnika, ki bo z njim že od začetka znal vzpostaviti pravilen odnos. Družba ostalih psičkov ga ne moti, z muckami pa nikakor ne najde skupnega jezika. Zanj iščemo dom, kjer bo imel več prostora za gibanje in dovolj dnevnih aktivnosti.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več