Max je super simpatičen 7-letni mešanček, ki je karakterno podoben 2-letnemu mulcu. Je živahen in igriv psiček, zato je primeren predvsem za ljudi z aktivnim življenjskim slogom. Obožuje in tudi potrebuje človeško bližino in je izredno zvest, enkrat ko se privadi na “svojega” človeka. Hitro se uči in je v le nekaj poskusih osvojil ukaze kot so tačka, sedi, celo left in right. Z ostalimi živalicami nima najboljših izkuženj, zato potrebuje lastnika, ki si bo zanj vzel dovolj časa in ga potrpežljivo privadil na spremembe.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več