Bobi je odrasel samček pasme Ameriški pit bull terier. Obožuje družbo, vselej je pripravljen na krajši sprehod, kdaj pa kdaj se še vedno rad tudi zapodi za žogico. V našem zavetišču je že dolgih šest let, večino časa pa je preživel skupaj s prijateljico Mišo. Oba sta imela v preteklosti ugriz živali, zato sta si “prislužila” status nevarnega psička. Naj vas to ne prestraši, potrebno je le malce več previdnosti v prisotnosti drugih živali in pa obvezen nagobčnik na javnih površinah. Bobi je psiček, ki je že malce v letih, zato ne potrebuje pretirane fizične aktivnosti in si želi le veliko ljubezni in cartanja, ki jih v svojih mlajših letih ni poznal.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več