Garo je samček večje rasti, s krasno dolgo in rjavo dlako. Prejšnji lastniki mu zaradi osebnih težav žal niso uspeli nuditi več ustrezne oskrbe, zato je pozno jeseni leta 2022 prišel k nam. Je ena velika kepa lenobe in ljubezni, izredno prijazen do ljudi in drugih živali. Ob obisku našega zavetišča vas bo najbrž pričakal v svojem senčnem kotičku dvorišča, kjer z Milo in Bobijem preživaljajo vsakdan. Ima nekaj zdravstvenih težav, saj slabše sliši in ima občasne epileptične napade. Potrebuje zelo skrbne in predane lastnike, saj mora jemati zdravila vsakih 12 ur. Ne potrebuje veliko fizične aktivnosti, zato bo več kot zadovoljen s prostimi izhodi na ograjeno dvorišče.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več