Kana je čudovita samička srednjih let pasme Šarpej. Rojena je 1. novembra leta 2017 in je v celoti sive barve. Kmlau po njenem prihodu v zavetišče smo ugotovili, da je prišla breja, zato smo v naslednjih dneh poskrbeli za njene mladičke. Mladički so že odtačkali v nove domove, ona pa je še vedno pri nas in potrpežljivo čaka na svojo priložnost. Je sterilizirana, cepljena, razgliščena in pripravljena na čisto svojo družino. Karakterno je precej energična in razigrana, zato iščemo lastnike, ki že imajo nekaj izkušenj s psički večje rasti. Ne mara družbe drugih živali, zato bi ji radi poiskali dom, kjer bo sama kraljevala in ji bodo znali nameniti dovolj časa in pozornosti.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več