Kido je odrasel mešanček, ki bi najverjetneje prvi pritegnil vaš pogled, če bi nas obiskali. V svojem izpustu bi vas takoj pozdravil in vam ponudil žogico kar čez ograjo. Je psiček, ki potrebuje mirnega, predanega in potrpežljivega lastnika. Zelo dobrodošle so izkušnje z večjimi psički in dovolj prostega časa, ki ga boste lahko namenili za šolanje in socializacijo. Ko bo Kido začutil, da je ob njem nekdo, ki mu želi dobro in ga ima rad, od njega ne bo odmaknil pogleda niti za trenutek. Fizično je zelo živahen, obožuje igro, tek, sprehode, skratka kakršnokoli aktivnost. Je idealen psiček za nekoga z aktivnim življenjskim slogom.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več