Lupito je čudovit seniorček, ki smo ga poleti leta 2023 sprejeli v Žusterni, potem ko se je izgubljeno potepal po obalni cesti. Žal se do danes ni javil nihče, ki bi ga pogrešal, zato si še toliko bolj želimo, da najde dom, kjer bo preživel jesen svojega življenja ljubljen in zaželjen. Predvidevamo, da je star okrog 13 let, je pa kljub letom še zelo aktiven. Do neznancev je sprva nekoliko nezaupljiv, a se sčasoma sprosti in prepusti nežnostim. Najbrž je bil večino časa izpuščen in imel “proste izhode”, saj se je le stežka privadil na ovratnico, s hojo na povodcu pa se žal še vedno ni spoprijateljil. Iščemo dom, kjer bo imel veliko ograjeno dvorišče, kjer se bo lahko podil in užival po svoje. Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.
Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več