Mila je samička mešanka, rojena 20. januarja 2009, ki smo jo v naše zavetišče srejeli v začetku leta 2016. Že zelo dolgo je pri nas, zato je izredno navezana na zavetišče in naše oskrbnice in oskrbnike. Ima malce poseben karakter – zelo je ljubeča in cartljiva, a hkrati precej energična in zaščitniška. Je starejša psička, zato nima najraši dolgih sprehodov in ne potrebuje preveč aktivnega življenjskega sloga. Kljub temu, da jo je bilo na začetku zelo strah povodca, se je sčasoma nanj odlično privadila. Zelo radi bi ji poiskali dom, v katerem bi lahko na novo zaživela in uživala jesen svojega življenja. Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.
Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več