Predator je približno 7 let star samček. Je zelo zanimive temno rjave barve s črnimi progami po vsem telesu. Je igriv in prijeten mucek, ki je k nam prišel kot prostoživeč mucek po napadu psa, ki mu je huje poškodoval zadnjo desno tačko. Po operaciji smo se odločili, da ga ne bomo vrnili v prejšnje okolje. Zaradi napada, se zelo boji psov, z muckami in ljudmi pa se razume odlično. V našem zavetišču je že pravi hišni mucek, ki prvi pozdravi vskega novega obiskovalca.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več