Rex je čudovit mešanček srednje rasti. Do inšpekcijskega odvzema in prihoda v naše zavetišče je življenje preživel na verigi, osamljen, pogosto lačen in skoraj popolnoma nesocializiran. Po urah in urah cartanja, igranja in učenja je sedaj pripravljen na čisto svoj dom. Potrebuje kar nekaj pozornosti in potrpljenja, je pa zelo poslušen in se izredno hitro uči. Rexu je v začetku potrebno nameniti malce več časa, a ko ljudi “sprejme za svoje”, postane najbolj prijazen, cartljiv in ljubeč psiček. Tisti, ki mu bo dal priložnost, bo svoj dom definitivno zapolnil z ogromno ljubezni in predanosti.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več