Tojo je odrasel in postaven mešanček med Nemškim ovčarjem in Rottweilerjem. Pred prihodom k nam je kar nekaj časa preživel z lastniki, zato je do ljudi zelo prijazen, navajen na povodec in ubogljiv na osnovne ukaze. Je eden tistih psičkov, ki ga imajo naši obiskovalci najrajši, saj obožuje dolge sprehode, igro in družbo nasploh. Na trenutke se sicer rad zapodi za kakšno mucko, pred psički samci pa se malce šopiri. V vseh ostalih primerih pa gre za izredno mirnega, nežnega in zvestega spremljevalca.

Za vse dodatne informacije o posvojitvi nas lahko pokličete na 05 66 33 766 ali nam pišete na zavetisce@marjeticakoper.si.

Donacije

S podporo in donacijami omogočamo živalim dostojno življenje. Sprejemamo denarne donacije, opremo in hrano.

Preberi več
Prostovoljno delo

Veselimo se prostovoljcev, ki so pripravljeni pomagati in nameniti delček svojega časa v korist živali. Vsaka žival v našem zavetišču je deležna najboljše oskrbe, skrbimo zanje, spremljamo njihov napredek.

Preberi več
Sprehajanje

Sprehajanje psov v našem zavetišču ni le vodenje na vrvici, temveč tudi popestritev, fizična aktivnost, socializacija in pristen stik s človekom.

Preberi več
Izlov in prevoz

Prostoživečim mačkam zagotovimo oskrbo in sterilizacijo/kastracijo ter jih vrnemo v okolje. Manj pripravljene mačke začasno oskrbimo v zavetišču in iščemo nov dom.

Preberi več