Naše zavetišče je v letu 2023 pričelo z investicijo dozidave prostorov, kjer smo hodniku s pasjimi boksi dodali štiri prepotrebne mačje sobice. Zdaj lahko ponosno povemo, da je investicija zaključena. Vsi boksi imajo svojo klimatsko napravo, velika okna, ki omogočajo ogromno dnevne svetlobe in zamrežen izhod.

Da smo investicijo lahko zaključili še pred letošnjo kotitveno sezono, se moramo v prvi vrsti zahvaliti podjetjema IKEA Slovenija in Barjans. Slednje je našemu zavetišču doniralo pohištvo, IKEA pa opremo, da je bila donacija lahko v celoti zaključena. Mačje sobe imajo zdaj med 4 in 6 posebnih ležišč, praskalnike, ločene posteljice, zabojnike z mačjim peskom in več posodic za vodo in hrano. Veseli in počaščeni smo, da sta nas podjetji podprli pri investiciji, ki našemu zavetišču predstavlja ogromno dodano vrednost. V imenu vseh zapuščenih muck se zahvaljujemo iz dna srca.

Vsem ostalim, ki bi želeli našemu zavetišču kakorkoli pomagati sporočamo, da lahko to storite z nakazilom donatorskih sredstev na transakcijski račun SI56 0700 0000 3961 376 (Gorenjska banka d.d.), sklic SI00/768400-1-1, namen DONACIJA ZŽ, z doniranjem odej, pregrinjal, rjuh, brisač, s katerimi opremimo in očistimo bokse ali z doniranjem pasje in mačje hrane, priboljškov, igrač, pripomočkov za nego, mačjega peska, ovratnic, povodcev, ležišč ali posod.